marți, 4 mai 2010

Totul este energie in miscare.

Materia solida - este energie care vibreaza intr-un ritm foarte lent si cu o frecventa joasa.
Aerul - este energie cu o vibratie foarte rapida si cu o frecventa inalta.
Informatia - este energie rarefiata (invizibila) cu o vibratie cu frecventa inalta.
Gandul - este una dintre cele mai puternice forme de energie existente in univers. El vibreaza la o frecventa direct proportionala cu "calitatea" sa. Cand spun calitate ma refer la intentie. In manifestare, o intentie nu poate fi decat buna sau rea (neutru nu exista). Este demonstrat stiintific faptul ca un gand pozitiv are o frecventa mai inalta decat unul negativ.
Sufletul - este o forma de energie care are o vibratie atat de rapida si de intensa, incat pare ca sta in repaos. Este asemanator unei roti care se invarte cu o asa mare viteza, incat iti creeaza impresia ca sta pe loc.
Cea mai inalta vibratie posibila apartine informatiei absolute.
Mai amintesc si despre o lege fundamentala a universului: energia de ordin superior comanda energia de ordin inferior, de asta constiinta umana (sufletul) comanda materia (fizicul).

2 comentarii:

  1. Mai bine de asa nu poate sa fie spus. De acord 100%. Acestea sunt exact si parerile mele. Si sunt cele reale. Nu filosofie. Nu iluzorii. Cine vrea sa inteleaga ce ai scris tu pe scurt are toate sansele sa isi transforme viata repede intr-o experienta "miraculoasa".

    RăspundețiȘtergere
  2. Abia astept sa simt cat mai multe "miracole" in lume! Ne asteapta o perioada minunata...ma gandesc la era hippy. Oare nu ei sunt cei care au adus aceasta posibilitate in manifestare acum, in prezent? hmmmm Au fost destul de multi, iar cum bine spune un proverb romanesc "unde-s multi puterea creste", opera constiintei lor de atunci este foarte probabil sa o simtim noi astazi prin aceste schimbari minunate la care asistam si cream.

    RăspundețiȘtergere