duminică, 9 mai 2010

Be still and no!

Gandul este una dintre cele mai puternice forme de energie existente in univers. El poate sa ne modeleze materia (corpul), realitatea din jurul nostru, dar si a celor de langa noi. Gandul face parte din interiorul nostru, din constiinta proprie. Interiorul creeaza exeteriorul. Totul depinde de ceea ce credem noi ca este realitatea, pentru ca noi cream realitatea.
Creierul lucreaza prin imagini. Intotdeauna, el memoreaza lucrurile folosind imagini. Jucandu-ma cu imagini si cu ganduri, am realizat ca la mine functioneaza oprirea gandului negativ, poluant pentru mine si pt cei din jur prin imaginatie. Ori de cate ori simt poluarea apropiindu-se, imi imaginez semnul STOP .
De multe ori imi si tip in minte STOP! Si chiar functioneaza. Nu este nevoie sa va dau exemple de ganduri negative, cu totii avem in noi "particula adevarului", cu totii folosim ratiunea in gandire, distinctia intre bine si rau. Gandul este cea mai personala posesie a noastra, poate de asta ne permitem multe in gandire..Insa, lucrurile nu stau chiar asa. Nu numai ca ne influentam pe noi negativ, dar deformam si vietile altora, poluandu-i prin rautatea noastra.
Dureaza doar o secunda imaginea semnului stop..si inca o secunda tipatul (daca e nevoie :d). Doua secunde sunt suficiente pentru mine in blocarea unui gand negativ! Apoi, imi imaginez urmatoarea imagine, pentru a ma relaxa:La mine functioeneaza aceste doua imagini, la tine pot functiona oricare altele. Foloseste-le!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu