luni, 3 mai 2010

Free your spirit!


Astazi am realizat ca sunt o fiinta spirituala care are o experienta umana....si astazi, acum chiar...inteleg eternitatea.

Si tot astazi am inteles ca nu exista oameni buni sau rai, frumosi sau destepti, agitati sau prea linistiti, lenesi sau harnici, inteligenti sau retarzi, egoisti sau altruisti, copilarosi sau maturi, usor influentabili sau stabili emotional...exemplele pot continua...in acest univers exista doar OAMENI DIFERITI!!

6 comentarii:

  1. Intelegi eternitatea?
    Periculoasa afirmatie...

    RăspundețiȘtergere
  2. La nivel fundamental, suntem informatie. Informatia creeza energia, care vibreaza la o anumita frecventa, inalta. Tot aceasta informatie creeaza si materia, care vibreaza la o frecventa mai joasa..Materia care nu prea mai e atat de solida precum o credeam noi (asta e alt subiect) Oricum, ideea principala e ca suntem energie. Gandul este si el tot energie, cu o anumita frecventa, depinde de intensitate si de incarcarea electrica pe care o are, de emotii. Gandurile pozitive au o frecventa mai inalta, iar cele negative au o frecventa mai joasa..lucru demonstrat stiintific.
    Si mai exista si o lege fundamentala a Universului descoperita in 1778 de Lavoisier: In univers, nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma. Energia nu moarte, se transforma dintr-o vibratie in alta, in functie de frecventa...dar un lucru e sigur, energia este infinita!

    RăspundețiȘtergere
  3. si pentru ca energia este infinita, atunci si infinitatea este energie?

    RăspundețiȘtergere
  4. Infinitatea este o proprietate a energiei, este incorporata in energie per say :)

    Nu pot privi problema ca una de matematica: daca a=b rezulta b=a. Si daca o privesc logic, atunci spun ca b este inclus in a.
    (a-energie, b-infinit)

    Daca leul este o felina, atunci felina este leu?

    RăspundețiȘtergere
  5. ai spus ca intelegi eternitatea, iar cand eu mi-am exprimat indoiala tu ai spus ca energia este infinita. Incercand sa leg cumva intrebarea de raspuns (si luand eternitatea si infinitatea ca fiind sinonime) eu am intrebat daca infinitatea este energie...

    pentru ca nu m-a interesat parerea ta despre energie, ci parerea despre infinitatea (eternitate)

    RăspundețiȘtergere
  6. ok...parerea mea despre eternitate este asta: infinitul este timpul universului, nu este energie, ci doar o proprietate a ei.

    RăspundețiȘtergere