miercuri, 5 mai 2010

Suntem noi intruchiparea constiintei hippie?

Noi, cei din prezent, suntem cei care creeam viitorul prin gandurile noastre, prin posibilitatile constiintei noastre. Cei din viitor vor trai un trecut faurit de noi, prin gandirea noastra. Iar noi, traim un prezent creat de constiinta celor din trecut. Si era hippie mi se pare cea mai ok si mai plauzibila epoca pentru acest acum in care traim.
In manifestarea noastra se simt ideile lor, au chiar un puternic ecou asupra dezvoltarii noastre. Ei au fost cei care au inspirat ideea de iubire, ca si forta unificatoare a universului: toti suntem unul si unul suntem toti.

Iar noi, acum, ne scaldam existenta in ideile lor trudite cu ganduri marete. Inotam intr-un mediu prezent creat de un trecut plin cu idei ideologice despre dragoste si univers luat ca tot, ca un sistem, apropiere dintre fiinte la un nivel mai inalt - interconexiune spirituala, purificare interioara. :)
Multumesc celor ce au contribuit la prezentul in care traiesc acum!

2 comentarii:

  1. Hate...e un cuvant puternic. Ca sa-ti inteleg ura pt hippies as avea nevoie si de motive. Daca vrei sa te inteleg, atunci te rog sa mi le dai.
    Daca nu...atunci ramane doar o parere diferita :)

    RăspundețiȘtergere