luni, 29 iunie 2009

great moments

1. atunci cand pleci undeva, si esti incarcat de enregie pozitiva si abia astepti sa ajungi..te incearca un sentiment de evadare, de eliberare si de nerabdare..ai senzatia ca va fi mega bine si te vei simti minunat. Ador momentele de genul asta..
2. alergatul dupa fluturi pe un camp plin cu iarba verde, soarele pe cer, ciripit de pasarele pe fundal si multi fluturi..si alergi dupa ei cu un zambet larg si sincer..iar cand reusesti sa prinzi unul ii simti bataile aripilor in pumni si ii dai drumul, iar pe maini iti raman urme de polen.
3. starea de dupa si din timpul practicarii unui sport care iti place ff mult..eliberare de stres, impacare, liniste sufleteasca si relaxare (mai ales dupa dus..)
4. cand vezi pe cineva drag dupa o perioada relativ mare de timp. Inima parca ti-o ia razna si incepe sa bata ca nebuna..te mai apuca si tremuratul de emotie, iar cand te imbratisezi cu persoana respectiva e maxim sentimentul.
5. tigara si cafeau dimineata..imi place la nebunie combinatia..am si posibilitatea de a o face in fiecare zi..
6. cand ajuti pe cineva sau cel putin ai impresia ca ajuti pe cineva..este un sentiment unic..te umpli de emotie si de fericire pentru ca ai fost in stare sa faci ceva bun pentru un om care avea nevoie de tine..te simti cu adevarat folositor pe pamantul acesta..
7. atunci cand descoperi o melodie buna..te simti un fel de explorator cat timp o cauti, iar dupa ce o gasesti esti mega incantat de descoperirea facuta..
8. visatul este un sentiment foarte ok..inchizi ochii si te lasi purtat de imaginatie..te trezesti intr-un loc diferit si perfect pentru starea ta de spirit..si iti imaginezi viata ta acolo pentru cateva minute..calatoresti prin viata cu ochii inchisi..e un moment detul de scurt, dar foarte intens. E cam dubios cand te trezesti la realitate.
9. last but definitely not least, cand esti cu o persoana foarte draga si te simti super bine cu ea..este fericire deplina..si multa siguranta..te simti protejat, nimic si nimeni nu te mai poate atinge..inima e posibil sa inceapa sa-ti bata foarte repede iar in stomac e posibil sa simti fluturi care zboara si iti mai ating din cand in cand peretii stomacului..

Un comentariu:

  1. Buna ideea, daca nu te vei supara o voi imprumuta pe viitor. Ma refer la enumeratul momentelor frumoase ale vietii. In schim, eu una ma regasesc destul de putin in aceste "9 puncte"... Imi place fericirea mai rece.

    RăspundețiȘtergere