duminică, 25 aprilie 2010

Vointa este cheia fericirii!


Fiecare viata e o lume...fiecare zi este o existenta in miniatura! Orice as face in aceasta viata va fi nesemnificativ..insa, este foarte impotant sa fac ceva! Singurul suras al tragediei mele este creatia, iar orice opera a mea este un drum spre eternitate!

Adevarata tarie sufleteasca a sufletului unui om se cunoaste cand se abate asupra lui o primejdie. Daca nu te doboara, inseamna ca te intareste, iar din propria slabiciune izvoraste puterea! Invinsul este cel ce nu spera sa invinga, deoarece omul devine ceea ce gandeste!
"Daca tu crezi ca poti, ai dreptate.
Daca tu crezi ca nu poti si atunci ai dreptate." Henry Ford

Nu-i invidiez pe cei ce au inima acoperita cu solzi. Fericirea izvoraste din suferinta. Senzatiile trec prin minte, devenind socuri sau bunatati. Ne imbatam sufletul cu cea mai ascutita bucurie sau cea mai dureroasa disperare! Imperfectiunea este dovada umanitatii. Pacatul nu e o slabiciune a inteligentei, nici un instinc al trupului, ci o boala a vointei. Vointa trebuie cultivata mereu! Totul in viata noastra depinde de noi insine, suntem liberi sa devenim tot ceea ce dorim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu