sâmbătă, 17 aprilie 2010

In cautarea fericirii!


Fericirea...toti o cauta, putini o gasesc. Poate din cauza cautarii, insistentei, neintelegerii..Daca te apuci sa cauti un sens al vietii, n-ai nici o sansa sa-l gasesti..poate asa stau lucrurile si cu fericirea..cu cat incerci sa-i gasesti un sens, un drum, o cale cu atat scad si sansele s-o gasesti...
Just let it come! By it i mean happiness!
Si totusi nu e suficient...tre sa o intelegi, s-o simti si sa faci tot ce poti s-o atragi. Cum poti s-o atragi?! Simplu....prin energie inalta! Cine produce o astfel de enrgie? Gandul sanatos, pozitiv, maret, cu frecventa inalta. Gandul se reflecta in tot ceea ce intreprinde omul, in vorbe, in fapte, in actiuni, in discutii, in somn, in cap, inafara lui, pe terra, inafara ei...fara spatiu, fara timp, fara limita!

2 comentarii:

  1. Expresia "Energie inalta" nu prea ma entuziasmeaza!Eu cred ca fericirea e posibila daca gandului maret,sanatos, pozitiv, i se da un sens supranatural:"Sancta Trinitas, Unus Deus"!Probabil multi nu condivid perspectiva teologica si filosofica ce place mai putin pentru ca presupune sacrificii sau pentru ca dupa parerea scepticilor (ignoranti in ceea ce priveste aceasta materie) teologia e o inventie, e abstracta!Nu spun sub nici o forma ca trebuie sa fim fanatici si nici ca trebuie sa pierdem contactul cu realitatea!Cred cu tarie ca orice proiect al vietii noastre poate avea succes doar daca Dumnezeu("Deus Veritatis") care se reveleaza prin Isus Cristos participa, e parte din fiinta noastra plina de slabiciuni,probleme si bucurii! Sunt constient ca acum nu sunt foarte concret, dar as putea vorbi fara sa mai termin!Pot veni in viitor cu argumente mult mai concrete, lucruri care cu siguranta in romania sunt mai putin cunoscute!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc pentru sharing si chiar te rog sa infiltrezi spatiul acesta cibernetic (blogul) cu orice fel de opera ale gandului materializata in idee, informatie, propozitie, cuvant..se creezi defapt..pentru ca, nu-i asa?!..cu totii suntem niste creatori, niste Dumnezei (facuti "dupa chipul si asemanarea" Lui)

    RăspundețiȘtergere