miercuri, 14 aprilie 2010

Puterea gandului

"Gandul este lumina si se publica pentru intregul univers." Emerson

Gandurile noastre sunt vibratii de energie. Totul este energia. Gandul este energie care vibreaza cu o anumita frecventa. materia si sufletul fac parte din pachetul undelor care traverseaza spatiul si timpul. Frecventele joase formeaza materia grea, iar frecventele inalte reprezinta realitatea sufletelor si a spiritelor.
Teoria relativitatii a lui Einstein spune ca viteza luminii nu poate fi depasita sau atinsa, fiindca altfel timpul trece invers. O racheta care ar fi in stare sa zboare mai repede decat viteza luminii ajunge la destinatie INAINTE de plecare. Depasirea vitezei luminii strica legea cauza - efect sau legea newtoniana. Acest lucru se intampla totusi si in lumea in care ne aflam, in cazul previziunii. Gandul nostru practic depaseste viteza luminii.
Einstein spune ca limita vitezei se aplica doar la acceleratia obiectelor. Despre obiectele care au, prin natura lor, o viteza mai mare, Einstein afirma ca ele se afla fata de noi in viitor, iar noi fata de ele in trecut.In acest caz viitorul si trecutul sunt "relativi", nu mai sunt "ficsi", de unde rezulta si numele de teoria relativitatii, adica dependent de pozitia observatorului in spatiu si timp.
Marea diferenta dintre fizica cuantica si fizica newtoniana este pozitia observatorului.

Observarea creaza realitatea! A observa inseamna a acorda atentie sau a directiona constiinta pe obiectul observat. Viitorul il alegem prin actul de observare, care se transforma in acelasi moment in realitatea prezenta. Viitorul se compune din mai multe versiuni, mai mult sau mai putin probabile, dintre care una urmeaza sa devina realitatea prezenta. Lumea viitorului este guvernata de gandurile noastre.

Constiinta creaza iluzia lumii materiale! Gandurile noastre nu sunt captive in cutia craniana, ci ele "zboara" liber prin univers, influentand tot ceea ce ne inconjoara; ele practic sunt implicate in procesul creatiei, in crearea realitatii. Omul, prin fiinta sa materiale si spirituala sau energetica, este si observator si creator. Universul este influentat de constiinta umane. Asadar, noi cream lumea in care traim, prin intermediul constiintei.

Atunci cand creezi ceva, mai intai creezi un camp de energie, pe care se va sustine viitoarea forma de realitate. Credintele fiecaruia sunt masurabile prin intermediul enrgiei campului creat, de aici si concluzia conform careia cu cat sunt mai multi oameni care cred in acelasi lucru, cu atat mai puternic va fi si campul. Un om care mediteaza formeaza un camp de enrgie, 100 de oameni care mediteaza (in acelasi timp si la aceeasi idee) formeaza un camp energetic de 100 de ori mai puternic...
Avem abilitatea de a proiecta gandurile in forme fizice. Entitatea care alege versiunea realitatii este constiinta umana. Primim acea versiune a realitatii care este alimentata cu gandurile cele mai puternice. In anumite vise si experiente extrapolare, constiinta noastra se poate misca cu o viteza mai mare decat viteza luminii, iar in acest caz putem percepe si alte forme de materie.

"Most people are about as happy as they make up their mind to be." Abraham Lincoln.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu