duminică, 10 ianuarie 2010

Jurnal de călătorie (plecarea din Bucureşti)

Plecarea din Bucuresti s-a amanat cu cateva ore bune, ora 13 fixata cu o zi inainte, transformandu-se in ora 17..
Un popas demn de luat in seama a fost cel facut la Ramnicul Sarat cu scopul achizitionarii unei roate pline cu Covrigi de Buzau.



In urma unui dragut telefon, m-am mobilizat in sensul efectuarii unei vizite tarzii, in ceas de noapte, cu ceva taxi. Destinatia imi era foarte cunoscuta, undeva prin militari, intr-un spatiu de locuit bucurestean al unor prieteni vechi. Intalnirea a fost pe masura asteptarilor mele, intrevedere draguta, serata jamaicana, asezonata cu niste muzica reggae de calitate si niste vibe-uri mega ok din partea participantilor. Serata s-a sfarsit in mod unic pentru fiecare: unul mai obosit, care ameninta cu somnul de cateva ore bune, s-a indreptat catre dormitor in jur de ora 4; eu am vrut sa duc steagul si nu m-am lasat batuta, cedand totusi in jur de ora 8..am fost practic "alungata" la somn, in conditiile in care atipisem de vreo 5-6 ori pe canapea; iar ultimul participant la serata, a incheiat asa cum o face dintotdeauna..ducand stafeta mai departe!
Am fost trezita cu multe insistente dupa cateva ore de somn! Am parasit zona militari si ne-am indreptat catre favorit, unde se gaseste spatiul meu de locuit, pentru a-mi face bagajul si a porni la drum spre casa..un alt spatiu de locuit situat undeva in zona Bacau-lui..
Si pentru ca ziua buna se cunoaste de dimineata..la favorit s-a intamplat ce trebuia sa se si am pornit cu vibe ok intr-un road trip dragut!
Margareta s-a comportat exemplar..la fel si soferul ei! Trip ok, fara intamplari neprevazute, cateva radare pe drum..neluate, cateva opriri pentru detripare..
Dupa ce am ajuns la destinatie, am fost preluata de "legatura", si am continuat cu ceva cafele si sucuri si nu numai..a urmat o alta intrevedere in bucataria cea verde! "Pana la lesin!"
Road trip-ul s-a incheiat langa un brad inalt, in forma de cui, luminat inca in spiritul craciunului, printre molecule de apa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu